keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Saunan piha ja saunapolku - kevään pihatöitä

Tämä kevät on hurahtanut uskomattoman nopeasti - olen keskittynyt lähinnä kanojen kasvatukseen. Pihatöitäkin on kuitenkin jotain sentään saatu tehtyä. Saunan metsäinen ympäristö on siistitty ja paranneltu saunapolkua. Saunapolulla suurimman työ teetätti portaat, jotka rakensimme viettävään nurmikkoon. Nurmikko oli sateella tosi liukas ja talvella se kävi aivan vaaralliseksi. Nyt rinteen kohdalla on jykevät kiviportaat. Alla on kuvat viime syksyltä, kun saunan edusta oli vielä rakentamisen jäljiltä tallattu ja huonokuntoinen. Polulla näytti viime syksynä hieman ankeammalta, kuin nyt - ihana vehreys on vallannut metsikön ja pihan.


Seuraavissa kuvissa on tuore tilanne: Saunapolulle on tuotu haketta, kiviportaat ovat valmiit ja köynnöshortensia on istutettu koivun viereen. Lähempänä taloa on hartaasti toivomani pionipenkki, joka reunustaa saunapolkua. Pionipenkin jatkoksi istutettiin luumupuu.


 
2 kommenttia:

 1. Aivan ihana saunapolku <3 Ja komeat kiviportaat, just sopivat. Ja rouheat, kuten mun(kin) mielestä pitää ollakin :)

  Paljon onnea muuten kanalasta myös! Tosi kiva juttu, kanojen pito on varmasti antoisaa puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru :) Kova hommahan noissa kiviportaissa oli, kivet oli niin julmetun painavia ja niitä piti pyöritellä muutama aika kaukaa, (ison) tontin laidoilta. Nyt kun katsoo lopputulosta, niin ihmettelee miten tuosta onkaan selvinnyt aiemmin rinnettä alas? Korkeuseroa onkin aika paljon!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...