perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kissalle kiipeiltävää

Tässä näette onnellisen kissan. Meillä on osa olohuoneen katosta auki ylös yläkerran aulaan ja kattoparruilla on kissan mukava keikkua. Alhaalta katti pääsee parrujen päälle pieniä hyllyjä pitkin ja parrulta pääsee hyppäämään yläkertaan.
 
Aiemmin meillä oli maisemaa rumentamassa ihan ostettu kiipelypuu, jota oli lupa myös raapia ja jossa oli karvakankaalla päällystetyt tasot. Huonoa laatua, kamalan näköinen ja hirveä pölyn ja karvankerääjä. Nämä hyllyt ovat esteettisempi vaihtoehto, eivätkä kerää pölyäkään.
 
Hyllyt oli aika liukkaat, mutta liimasin niiden päälle kuumaliimalla mustaa huopakangasta, jotta tassut pitävät paremmin.
  
 


2 kommenttia:

  1. Kissa on varmaan todella mielissään. Meillä kiivetään keittiökaappien päälle...siellä on kaikkea somistusta...ihmeen kaupalla ollaan selvitty toistaiseksi ilman vahinkoja. Lattia on laattaa, jos niin korkealta jotain kovaa putoaa, saattaa siinä jo lattiakin kärsiä. Raapimispuut on todella järkkyjä, varsinkin kun niihin ei raavita edes...minä annan kyllä lähtöpassit niille kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin keittiökaappien päällistä pidetään puuhamaana, vaikka karvakorvien paikka ei kyllä olisi keittiössä... Mutta eihän sitä nyt raaski kieltääkään ;) ..mutta keittiön pöydät meillä on ehdottomasti kiellettyä aluetta, ainoastaan läpikulku ylemmäs on sallittua.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...