lauantai 25. lokakuuta 2014

Tuunattu läppäritaso

Löysin SPR:n kirppikseltä muutamalla eurolla 60-luvun tv-tason. Voin kuvitella sen pienen kanttisen laatikon, joka toi mustavalkokuvaa koteihin, alatasolle tv-ohjelmat sisältävän lehden taitettuna auki oikean päivän kohdalta. Tv:n päällä pieni liina ja kukkapurkki.... No enhän mää tiedä, onko mun mielikuvani lähelläkään todellisuutta :) Sanokaa te, jos täällä on lukijana joku joka on sillon elänyt! Nykypäivänähän tämä ei tv-tason virkaa tule täyttämään, aivan liian pieni ja väärän mallinen ja liian kevyt: Jos puhaltaa, niin tonnin maksanut taulu-tv rämähtää lattialle. On se maailma muuttunut!

Meille tämä kotiutui olohuoneeseen läppäritasoksi. Pöydässä on rullat alla, joten tätä on näppärä siirrellä ja virtajohdot ja HDMI:t seikkailee rinnalla sujuvasti (toinen toiseen suuntaan ja toinen toiseen!)

Pöydän lakkapinta oli vähän halkeillut ja ajattelin ensin käsitellä sen uudelleen. Muutin kuitenkin mieleni - en raskinut! Mutta tuunasin kannen kolmion muotoisilla tarroilla, joita leikkasin liitutaulutarrasta. Liitutaulutarrasta siksi, että (se oli tarjouksessa ja..) sen pinta on matta. Ja siinä vaiheessa, kun päätän muuttaa ilmettä, tarra lähtee pinnasta myös pois jättämättä jälkiä.

Taso on ollut jo käytössä jonkin aikaa ja todettu toimivaksi!4 kommenttia:

 1. Näppärän näköinen pikku taso, ja tosi kivasti tuunattu.

  VastaaPoista
 2. Hauska idea! Ja muuntautumiskykyinen, jos mieli muuttuu niin tarrat vaan irti ja jokin uusi juttu tilalle :)

  p.s. Mukavaa, että olet perustanut blogin! Inspiroivaa, indeed :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, tottahan nyt naisella pitää olla aina mahdollisuus muuttaa mieltään ;) muuntautumiskykyinen on ehottomasti plussaa!

   Kiiitos kannustuksesta, olen otettu tuollaisen konkaribloggaajan sanoista :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...