sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Helppo DIY: Kauluspaidoista sohvatyynytTässä tulee helppoakin helpompi DIY vinkki: Miten vanhoista kauluspaidoista saa kivoja sohvatyynyjä. Ei tarvitse osata ommella vetoketjua, eikä tarranauhaa. Nappilista on paidoissa valmiina ja tyyny pujotetaan sisään avaamalla napit.

Jos kaapista ei satu löytymään kauluspaitoja, niin kierrätyskeskuksissa ja kirppareilla niitä on mistä valita! Omani kävin valitsemassa Kokkolan keskustassa sijaitsevalta Pietarin katulasten hyväksi toimivalta kirpparilta. Hinta taisi olla 1e/kpl.

Tarvitset vanhoja kauluspaitoja, sakset ja ompelukoneen.
 Leikkaa siis paidasta hieman tyynä isommat palat, laita oikeat puolet vastakkain ja ompele kaikki reunat. Avaa napit ja käännä työ. Pujota tyyny sisään ja napita napit kiinni. 


Jos vaikka tällaisella väripaletilla lähtisi kohti kevättä? 6 kommenttia:

 1. Sinä se keksit! Tätä konstia aion kyllä kokeilla. Uusi sohva kaipaa uusia tyynynpäällisiä, joten tänään kirpparikierrokselle. - Outi

  VastaaPoista
 2. Hauska idea! Myös tuo oivallus, ettei tarvitse tyytyä niihin väreihin joita kaapista löytyy. Kirpparillahan on tarjolla koko kirjo, mainiota kerrassaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :) Täällä meidän pitäjässä on tosi monta sellaista hyväntekeväisyyskirpparia, joissa kauluspaidat on yhdessä rekissä. Tosi nopea käydä tsekkaan värivalikoima.

   Poista
 3. Kiva idea, eipä ole tullut ajatelleeksi aikaisemmin. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...