lauantai 14. kesäkuuta 2014

Alkusanat

Elämää tulee elää onnellisena. Elämässä pitää tehdä asioita, joista tulee onnelliseksi ja niitä asioita pitää tehdä nyt eikä joskus myöhemmin. Kun tekee asioita, joista itse tulee onnelliseksi ja tekee elämästään omannnäköistä, muodostuu oma tyyli tehdä asioita - elämäntyyli. Se on meillä jokaisella omanlainen ja se pitää itse löytää. Kun sen löytää, siitä tulee olla ylpeä.

Minun elämäntyyliini kuuluu toimeliaisuus, esteettisyys, omin käsin tekeminen ja sopu luonnon kanssa. Tämä näkyy projekteissani: sisustan, maalaan, rakentelen, ompelen, kokkailen, istutan ja viljelen.

Inspiraatio on minulle toimeenpaneva voima, se saa pulpahtelullaan minut tekemään yhtä sun toista. En tule onnelliseksi joutenolosta, tulen onnelliseksi tekemällä. Mielikuvitukseni laukkaa enkä säästele vaivoja, kun saan inspiraation. Silloin on päästävä toimimaan heti, eikä hetken päästä.

Toivon että blogistani te lukijat voitte hakea kopallisen inspiraatiota itsenne toteuttamiseen. Täällä asiat on tehty minun tyylilläni, mutta voitte vapaasti soveltaa niitä omaan tyyliinne sopivaksi. Tehkää itsenne onnelliseksi! Täältä saatte inspiraatiota aloittamiseen ja ohjeita onnistumiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...