maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kielo - Paras kesämekko!

Nyt tuntuu siltä, niinkuin olisin löytänyt kultasuonen! Löysin nimittäin netistä sellaisen kuin namedclothing.com, ja niiden nettikaupasta saa ostaa kaavoja - siellä oli täydellisen kesämekon kaavat! Mulla ei ehkä koskaan enää ole mekko-ongelmaa! Tämä Kieloksi nimetty malli nimittäin sopii täydellisesti mun tyyliini ja vartalotyypilleni. 

Ensimmäinen testi syntyi violetin sävyisestä ohuesta trikoosta. Jämäpaloja käytin jo aiemmin esittelemässäni festaritakissa.
Kaavat sai nettikaupasta ostaa joko tulostettavana pdf:nä tai tilata paperisena kotiin. Minä kun en malttanut odottaa postia (joka tosin olisi luvattu jopa 1-3 työpäivän sisällä!) ostin kaavat pdf:nä. Ne vaati sen verran askartelua, että kun tiedoston tulosti A4 arkeille, niin paperit piti teipata kiinni. Mutta ohjeet oli selkeät ja teippaaminen helppoa! Leikkasin papereista reunaa pois, jotta sain viivat jatkumaan ilman katkoja.Kaavapaperin lisäksi mukana oli selkeät ohjeet, miten mekko ommellaan. Muutin kaavaa sen verran, että lyhensin helmaa ja tein takakappaleen taitteelta, kun kaavassa se olisi ollut kahdessa osassa ja alhaalla takana olisi ollut halkio. Lyhyt malli ei kaivannut halkiota. Taisin myös aavistuksen verran suurentaa kaula-aukkoa edestä.Malli oli helppo ommella, vaikka kangasvalinta olikin melko haasteellinen, koska venyy joka suuntaan aika reilusti. Mutta nyt minulla on odottamassa myös kangas, joka ei veny, saa nähdä, mikä lopputulos sen kanssa syntyy. 

Luultavasti teen tällä kaavalla vielä melko monta mekkoa. Malli sopii sekä arkeen että juhlaan, ja talveksi pitää saada sellainen versio, jota voi pitää farkkujen kanssa!

Named Clothingilla oli myös paljon muiden vaatteiden kaavoja, kannattaa käydä tsekkaan!

3 kommenttia:

 1. Hei vaan. Tuolta fb.n kuormalava sivuilta löysin sinun blogisi. Sitä sitten lueskelin. Kun näin tuon ensimmäisen Kielo mekkosi...huokaus....sitten lueskelin lisää blogejasi...siellä olikin että olet itse ommellut mekon. Oletko minkä kokoinen, olisitko myynyt minullekkin kaavat jos ollaan lähelläkään samaa kokoa? Minä liityin ryhmään tänä aamuna. Laita vaikka yv.tä minulle. Mekko on todella upea päälläsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana, vastasin sinulle fb:n yksityisviestillä :)

   Muille lukijoille tiedoksi: Kaavat voi ostaa nettikaupasta osoitteesta: http://www.namedclothing.com/product/kielo-wrap-dress/?lang=fi Nettikauppa on suomalainen ja suomenkielinen, helppo ja turvallinen käyttää.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...