tiistai 25. elokuuta 2015

Ulkosaunan sisustus

Sain viimen tartuttua maalipensseliin ja viimeisteltyä ulkosaunalla pintoja. Elokuun loppuun asti näköjään piti tätäkin hommaa välttää, ennenkuin tuli tehdyksi - en tiedä miksi - maalaaminen on mielestäni terapeuttista hommaa. 


Ulkosaunan sisustus alkaa siis olla sellainen kuin mielessäni olen ajatellut. Vaikka ainahan pitää pari ideaa jättää myös tulevaisuuteen. 

 



Löylyhuoneen ikkunassa on oksa, josta roikkuu kristalleja. Tästä "verhosta" on parempia kuvia aiemmassa postauksessa.



Pukuhuoneessa ylähyllyn laitoin jo viime syksynä, mutta penkki on tämän kesän nikkarointi. Sen lisäksi olen lähinnä maalaillut ja stailannut. Matto on tuorein hankintani, se lähti mukaan Juthbackan suurilta rompemarkkinoilta viiden euron hintaan.







Tauluista ylin on kirpparilöytö ja kaksi muuta olen kehystänyt kuvista. Viime talvena tekemiäni sytykkeitä on korissa enää muutama jäljellä. 



Terassille on tehty penkki vilvoittelua varten. 



Kohta alkaa illat pimenemään niin, että saa sytytellä valot lyhtyihin että näkee saunoa. Iso lyhty ikkunan edessä kolmella kynttilällä oli toimiva valaistus koko viime talven. Löylyhuoneessa ei tarvitse kynttilöitä ollenkaan, kun lasin takaa tulee riittävästi valoa. 

10 kommenttia:

  1. Voi että, tosi nättiä ja viihtyisää! Mainio tuo terassin penkkikin, ajaa asiansa muttei vie liikaa tilaa. Tykkään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...ja vielä yks hyvä puoli penkistä: oli nopea rakentaa ;D
      Kiva kun jätit kommentin, Taru :)

      Poista
  2. Kaunis ja tunnelmallinen <3 T:Tuula

    VastaaPoista
  3. Onpa siistiä ja sievää! En ole ennen nähnyt valkoisia lauteita, mutta ei paha, ei ollenkaan! Tummat seinät ja vaaleat lauteet, hyvältä ne näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Lauteet ovat itseasiassa hopeanharmaat, (harmaa Supi saunavaha), ei kuitenkaan ihan valkoiset vaikka vaaleat onkin. Haluttiin ehdottomasti tummat seinät, mutta pimeällä on hyvä, että on jotain vaaleaakin, ihan turvallisuus syistäkin, että näkee missä istuu ja minne astuu - siksi lauteet ja lattia on vaalean harmaat.

      Poista
  4. Näyttääpä niin kivalta. Ihana tunnelma saunassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati :) Tunnelma on kyllä rentouttava ja syksyn pimenevissä illoissa on jotain, joka tekee tunnelmasta entistäkin rauhallisemman. Pimeys ja kynttilät...

      Poista
  5. Eipä vissiin miten ihana sauna! <3 Ostin juuri pienen vanhan hirsitorpan kesäpaikaksi, ja oon nyt tuunaamassa ja viimeistelemässä ulkorakennukseen tehtyä saunaa. Löysin blogisi hakusanalla "pihasaunan lattia", ja silmille lävähti niin makeet kuvat että oksat pois. :D Tää on pohjaltaa hyvin samanlainen (ja sama kiuas/vedenlämmitin), ja nyt on helppo visioida, miltä oma sauna tulee näyttämään kun saan sen valmiiks. :D Ihana blogi sinulla, tulen toistekin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maiju! Ihana kommentti! :) Kiva jos sait inspiraatiota oman saunan sisustamiseen! Tervetuloa lukijaksi!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...