perjantai 19. syyskuuta 2014

Olohuoneen syksy

Esittelen tänään teille meidän olohuoneen - se on saanut nyt syystunnelmaa lämpimistä roosan sävyistä ja kynttilöistä. 


Tämä on blogin ensimmäinen sisustuspostaus, joten kerronpa jotain meidän asumisesta:
Meillä on maalla uudehko hirsirunkoinen talo, jossa on kahdessa kerroksessa tupakeittiö, kolme makuuhuonetta sekä sauna- ja kodinhoitotilat. Meitä asukkaita on kaksi aikuista ja kissa. 

Alakerrassa minulla on ateljee, joka toimii myös pukeutumishuoneena käytännön syistä: Makuuhuoneessa meillä ei ole vaatesäilytystä. Yläkerrassa on "mieshuone" - jonka nimi kertonee paljon. Toinen yläkerran huone on makuuhuone. 


Meillä on iso tontti, jossa on metsää kolmella suunnalla ja neljänteen ilmansuuntaan avautuu peltomaisema. Pihaa jakaa jyrkkä rinne: talo, sisääntulopiha ja autotalli on yläpihalla, tuleva puutarha on alapihalla. Puutarhassa on tällähetkellä kasvimaa, vastaistutettuja omenapuita ja marjapensaita sekä paljon tyhjää, joten en voi vielä kutsua sitä puutarhaksi. Pihan molemmille sivuille jää metsäiset alueet, joista toisen katveeseen rakentui meidän ulkosauna. 

Mistä sinä haluaisit ensimmäisenä kuulla lisää? Jätä toki kommentti :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan kodikasta. Hirsitalotunnelma on niin sydäntä lähellä, sattuneesta syystä ;). Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä teillä! Itsekin haaveilen hirsirunkoisesta talosta :) Olisi mielenkiintoista nähdä tarkemmin miltä teidän keittiö näyttää, ja tuo ateljeesi kiinnostaa myös. Jään seuraamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Johanna Maria :) Hirsitaloissa on kyllä ihan spesiaali tunnelma - oli vanha tai uus. Keittiöpostauksen voin luvata piakkoin, sitä olen jo suunnitellutkin. Se vain tyssäsi siihen, että alko ottaa koko keittiö niin pattiin... :D Nyt olen ehkä päässyt yli siitä. Ja ateljee on myös esittelyvuorossa ennen pitkää.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...