sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Villasukka-arvonta lukijoille

Blogissa on ollut vilkasta viime aikoina ja blogin facebook -sivu on saanut paljon uusia tykkääjiä. Olen hämilläni tästä suosiosta, mutta onnellinen siitä että aiheista kiinnostuneet ovat löytäneet tänne ja mitä ilmeisemmin olette saaneet mukaanne hiukan inspiraatiota toteuttaa luovuuttanne - se on tämän blogin tarkoitus, kylvää innostusta ja kannustaa luottamaan omiin kykyihin!

Sain kuulla muutama päivä sitten palautetta hieman kriittisellä äänensävyllä: "Sää et vissiin aatellu tätä ihan loppuun asti". Vastasin, että jos mää olisin joskus ajatellut ihan loppuun saakka, niin en varmaan ois ikinä alottanu mitään! Suunnitella tietysti täytyy etukäteen, mutta mielestäni ei ole edes tarpeen aina ajatella niin perusteellisesti loppuun asti. Työ tekijäänsä opettaa ja aina voi muuttaa suunnitelmaa, jos näyttää, ettei ekalla yrittämällä onnistu.

Toinen juttu on se että "no muttakun en mää osaa". Et voi tietää osaatko, jos et ole kokeillut. Ja kun olet kokeillut, osaat jo vähän enemmän, kuin aiemmin. Mulla ei ole minkään sortin pätevyyttä mihinkään projektiin, mitä tässä blogissa olen esitellyt. Halu oppia on tärkeintä. Olen harjoitellut ja perehtynyt aina siihen aiheeseen mikä on milloinkin ollut ajankohtaista. Ohjeita etsin netistä jos se on tarpeellista (mielummin teen omasta päästä). Melkein mihin tahansa löydät ohjeet Youtubesta.Facebookissa blogillani on aivan kohta 500 tykkääjää! Se on huima määrä! Päätin, että kun tuo raja menee rikki, arvon yhden lukijan ja lähetän hänelle villasukat, jotka minulla on nyt puikoilla. Lanka on laadukasta Schachenmayrin Regia Arne&Carlos desing sukkalankaa, josta tulee sinisen sävyiset kirjoneuleen näköiset ohuet villasukat. Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen alle (jätä myös sähköpostiosoitteesi!).

Huom. Arvonta on päättynyt 6.12.2015. Arvonnan voittaja on Veera. Veeralle on lähtenyt sähköpostia.

Arvonta suoritetaan heti kun 500 tykkääjää tulee täyteen. Jos se tulee pian, on arvonnan voittajan mahdollista vaikuttaa sukkien kokoon ;) Jos arvelet ystäviesi facebookissa olevan kiinnostuneita, voit jakaa Kopallinen inspiraatiota -facebooksivun heille.Haluan kiittää kaikkia lukijoita, toivottaa valoisia talvipäiviä ja mukavaa joulun odotusta. Jättäkää ilahduttavia kommenttejanne jatkossakin ja tulkaa kertomaan, jos saatte blogini vinkkien avulla jotakin valmista :)

Ja sitten jännäämään, kenelle lähtee sukat!

-Annakreeta


12 kommenttia:

 1. Mukana ollaan :) Seuraan blogia fb:ssä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 2. Hip ja hei. Mukana ollaan :)
  katinasiat(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Villasukkafani täällä hei! Mukana arvonnassa. :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi ja sukat ois mitä ihanimmat jos voittais vaan arvonnassa. Tosi kaunis lanka :)
  T. tiina.puustinen80@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Olen mukana!

  veera.e.jokinen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Arvonnassa mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mielellään mukana arvonnassa. Ihastuttava ja inspiroiva blogi jota tulee seurattua Facebookin kautta. tiinatuo@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Kivoja ideoita blogissasi, seuraan mielelläni. Mukaan villasukkien arvontaan:) moksie@luukku.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...